Napellenzők

 

Basic NEW típusú napellenző

Mini napellenző

UMBROLL BASIC

VERANDA napellenző

Laterál napellenző

Full Casette napellenző

Napellenző motorizálás

 

 

Basic NEW típusú napellenző:

Akciós temék!

 

A BASIC napellenző a legnagyobb darabszámban értékesített, a legrégebben gyártott és a legnépszerűbb könyökkaros árnyékoló.

Az alumínium öntvény alkatrészekkel megvalósított fali konzol, hengertartó, billentő szerkezet kiforrott konstrukció. Ennél a típusnál a hengertartó konzol vízszintesen helyezkedik el. Így a falon lévő 40 x 40-es erősített falú koracél zártszelvény előtt működik az a 78 mm átmérőjű tengely, amelyre a ponyva feltekeredik. A tengely végében lévő hajtómű több féle áttételben is kérhető, illetve javasolt. A hajtómű kurbli szárral könnyen mozgatható. A hatalmas minta kollekcióból kiválasztott napellenző ponyva anyag műanyag behúzó szállal van rögzítve a tengelyhez, illetve az első alumínium bukócsőhöz. A mozgatást láncos napellenző könyökkarok végzik. A bukó cső aljára hullámos, egyenes, illetve ízlés szerint kiválasztott drapéria van rögzítve. A Basic NEW típusú napellenzőnél az öntvény alkatrészeket, korszerű, extrudált alkatrészek váltják le és a fém alkatrészek minden esetben festettek.

 

Műszaki tartalom:

Szélességi méretek: 180 cm - 1000 cm

Kinyúlási méretek: 150, 200, 250, 300, 325, 350 cm

Dőlésszög: 0-75fok

Szerkezet színe: alapszín RAL 7035 (világos szürke), kívánságra RAL színsor

Ponyva színek: ízlés szerint katalógusból kiválasztható kb:300 szín

Karok: 5 m szélességig 2db, 5-6 m szélességig 2-3 db, 6-8 m szélességig 3 db, e fölött 4 db láncos kar

Konzolok: univerzális, homlokzati, szarufa, egyedi

Ponyvacső átmérő: 78 mm

Védőtető: kívánság szerint hengerelt, alumínium lemez, amely a szerkezettel színazonos

 

Mini napellenző:

 

A mini napellenzők hagyományos könyökkaros napellenzők. A BASIC típus kistestvérének nevezhetjük, mivel technológiája hasonló, csak kisebb, könnyebb szerkezettel rendelkezik, ezálltal olcsóbb termék mint nagytestvére. Hátránya, hogy csak kis szélességnél és kinyúlásnál alkalmazható a könnyített szerkezet miatt.

 

Maximális szélesség: 5 m

 

Maximális kinyúlás: 2,25 m

 

UMBROLL napellenző:

 

UMBROLL napellenzőAz UMBROLL napellenzők esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színben harmonizáló profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészítik ki a napernyők szerkezetét. A szerkezeti részek műanyagtakarással vannak elrejtve, burkolva.

 

Ajánlás: ajánljuk nagy felületek esetén, szeles, viharos helyeken, hosszú éltet tartamú napellenzőben gondolkodóknak, igényeseknek.

A szerkezet színe: alap esetben RAL 9010, de kérhető igény szerint RAL szín mintából kiválasztott színben.

Ponyva színe: katalógusból kiválasztott.

 

Karok:___5m-ig 2db kar,

________5-6m-ig 2-3db kar,

________6-8m-ig 3db kar,

________8m felett 4db kar,

 

Konzol: homlokzati, univerzális, szarufa, speciális.

Ponyva cső: 78Ø,

Védőtető: Rendelhető. Kívülről festett, hengerelt alumínium, végein oldalfüllel.

Minimális-maximális szélesség: 180cm-1000cm.

Minimális-maximális kinyúlás: 150cm-350cm.

Működtetés: A napellenzőket működtethetjük kézi erővel (tekerő karral), elektromotorral vagy akár mindkettővel. Az elektromos motorokhoz rendelhető időjárásfüggő vezérlés.

 

 

 

VERANDA napellenző:

 

Télikertünk, mely a hideg napokon védelmet nyújthat kedvenc növényeink számára, nyáron katlanná változhat. Ezen nehezen árnyékolható, ferde, ill. vízszintes síkú nagy felületek ideális árnyékolója a VERANDA árnyékolónk.

 

 

A működése a Screen 95 T árnyékolónak megfelelően azonos tengelyre tekeri az árnyékoló ponyvát és feszítést végző zsinórzatot.

 

 

A szerkezet tokozata, vezető sínek a nagyobb mérethatárokmiatt sokkal erősebbek, mint a kisebb társai

 

 

A ponyva feszítését, az erre a célra kifejlesztett speciális motor végzi. A motor 1 csatornás kézi távirányítóval kezelhető.

 

Laterál napellenző:

 

Teraszok, pergolák és télikertek oldalainak lezárására alkalmazható. PVC illetve textil anyagalkalmazása esetén maximális szélterhelése 50 km/h. Nyitott állapotban a textil egy esztétikusan ívelt, négyzetes keresztmetszetű, alumínium tokba tekeredik fel egy horganyzott acél ponyva csőre. Letekert állapotban a textil alumínium lábakban fut. A textil oldalára varrt bújtatóban egy tüske fut, ami nagy szél terhelés esetében is megakadályozza, hogy a textilt kifújja a szél a
lefutó lábból. A lefutó láb két profilból áll össze, ami lehetővé teszi, hogy a lefutó profilt a rögzítés után, esztétikus módon egy lefutó ajtóval takarjunk el. Az árnyékoló mozgatása történhet hajtókarral illetve motorral is. Maximális szélesség 400 cm, maximális magasság 320 cm lehet. A tok mérete 137 x 170 mm. A lefutó mérete 95 x 50 mm. Az alsózáró profil mérete: 44 x 72 mm.

 

Textilek a laterál ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. Télikert árnyékolóra leggyakrabban alkalmazott ponyvák a katalógus színmintájában szereplő egyszínű textilek, illetve átlátszó víztiszta PVC anyag, de azonos árban választható az Umbroll színsor bármely más színe is. C.

 

Szerkezet színe: alap esetben fehé színű. Bármilyen más RAL szín is kérhető felár ellenében.

 

Full cassette napellenző:

 

 

A Full Cassette napellenzőnek nagy előnye, hogy a szerkezet teljesen magába zárja a napellenzőt. Így behúzott álapotban a ponyva és a szerkezet védve van az időjárás viszontagáságaitól.


Szerkezet: csuklókaros napellenző, amely 40 x 40 mm-es extrudált, szinterezett zártszelvényre épített szerkezetre készül. A napellenző szerkezet elején lévő bukócső a napellenzőt körbeölelő tok elülső része. A napellenző behúzás után teljesen bezáródó kazettában helyezkedik el.

 

 


Ide kattintva megtekintheti képgalériánkat

 

 

Napellenző motorizálás:

 

Napellenzőjét több okból kifolyólag motorizálhatja:

 

-Fontos szempont a KÉNYELEM

 

-BIZTONSÁG (a szél- és/vagy rezgésérzékelővel ellátott napellenzőket a motor vihar esetén automatikusan behúzza, így nem keletkezik kár a szerkezetben és a ponyvában.)

 

-ELEGANCIA, PRAKTIKUM

 

- INNOVATIV TECHNOLOGIA (a SMART-HOME típusú motoroknak köszönhetően Iphone-jának vagy Okostelefon-jának segítségével kezelheti redőnyét)

 

 

Cégünk a 90-es évek közepétől fogalkozik napellenzők motorizálásával. Mivel a technológia egyre elterjettebb és széleskörűbb ma már az ár mindenki számára elérhetővé vált.

 

 

Motorgyártó partnereink:

SMART-HOME motor http://smart-home.hu/

SOMFY motor http://www.somfy.hu/

Becker motor http://www.volvex.hu/

ELERO motor http://www.elero.hu/

 

Legfőbb motorgyártó partnerünk:

 

SMART HOME motorok és vezérlések:

 

Cégünk több motoros céggel is nagyon jó kapcsolatban áll. De kiemelkedő a munka kapcsolatunk a SMART HOME céggel.

A közös munka filozófiája: biztonság és komfort, életstílus egy gombnyomásra.SMART HOME motorok alkalmazhatóak redőnyök, napellenzők, zsaluziák, garázskapuk,rácsok elektromos mozgatásához, automatizálásához. A cég az alkatrészeit nagyon modern technológiával gyártja. A gyártás során a technika lehetővé teszi a tesztelések sorait. A motorok a beszerelésig hatfázisú tesztelésen mennek át. Ma már a motorokra 5 év és a vezérlésekre 2 év garanciát vállal az anya cég. A minőséget minősítési tanúsítványok (TUV, ISO, VDE,) védik. A folyamatos ellátást állandó raktárkészlet biztosítja.

 

Motorok:

  1. kapcsolós motorok,
  2. rádiós motorok,
  3. prémium motorok,

 

Vezérlések:

  1. fali kapcsolók,
  2. rádióvevők,
  3. távirányítók,
  4. egyéb,