Belső tokos redőny készítés, szerelés, beépítés

A belső tokos redőnyök (avagy ráépíthető redőnyök) a régi, gerébtokos ablakoknál használt redőnyrendszerek modern változatai. Az elhasználódott vagy eltört faredőny-rendszerek komplett cseréje igen magas költséget jelenthet a családoknak, viszont ezzel a modern megoldással megkímélheti pénztárcáját. Akár a meglévő redőnytokba is beszerelhető, de ez esetben a szigetelés a régi marad.

Kinek ajánlott a belső tokos / beépített redőny?

Régi lakóépületeknél szinte kivétel nélkül gerébtokos ablakokat és hagyományos faredőnyöket alkalmaztak az előző században. Ezek a rendszerek mára igen korszerűtlenné váltak és sok esetben az állapotuk is leromlott. 

Ablakcserével egy időben javasolt a régi faredőnyök cseréjét is elvégeztetni.

Amennyiben a lehető legkisebb költséggel szeretné ezt megtenni, javasolt a meglévő redőnytokot megtartani és csak a redőnyléceket és az egyéb segédberendezéseket cserélni a felújítás során.

Természetesen szúnyoghálóval szerelt kivitel is kérhető, de a régi tokba való beszerelés esetén csak kívülről rögzíthető szúnyogháló érhető el. A redőny műanyag és alumínium lécekkel egyaránt rendelhető. Utóbbit motorizáltan is rendelheti.

Belső tokos redőny típusok

A belső redőnyök esetében igen széles kínálat érhető el. Amennyiben költségcsökkentés a célja, úgy a régi redőnytokba épített műanyag belső tokos redőnyt javasoljuk. De ha a prémium megoldások érdeklik, akár motoros alumínium redőnyt is kérhet.

Belső tokos műanyag redőny

Igen népszerű megoldás azoknál, akik a régi faredőny-rendszereiket tervezik lecserélni. A csere során a régi redőnytok helyére korszerű, hőszigetelt redőnyszekrényt is kérhet. De amennyiben a megtartaná a régi tokot, természetesen arra is van lehetőség. Hátránya, hogy a műanyag redőny színválasztéka korlátozott, főként csak világos színek érhetők el.

Belső tokos alumínium redőny

Amennyiben minőségibb megoldást keres, bátran merjük ajánlani az alumínium redőnyöket. A műanyag drágulásával egyre népszerűbb megoldás, hiszen ez sokkal tartósabb és megbízhatóbb típusnak minősül.

Több színben elérhető és szinte bármilyen méretben rendelhető. Igazi prémium érzetet kelt, hiszen csendes, esztétikus és rendkívül stabil.

Igény esetén motorizáltan is kérheti. Kapcsolós, távirányítós és távolról is vezérelhető okos redőnyként is szereljük, így mindenki megtalálja az igényeihez és pénztárcájához legjobban igazodó változatot.

Belső tokos faredőny

Akik meg szeretnék őrizni az épület régi pompáját vagy adott esetben egy műemlék épület felújítását tervezik, korszerű és tartós faredőnyöket is kérhetnek. Habár előnyeiben elmarad a műanyag és alumínium redőnyöktől, sokan kedvelik a természetes és rendkívül esztétikus fa redőnyléceket.

További információ: Faredőnyök

Belső tokos redőny árak

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális belső tokos redőny árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a redőnye? belső tokos redőny szerelést is vállalunk.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.