Külső tokos redőny készítés, szerelés, beépítés

A külső tokos redőnyök a legnépszerűbb redőny típusok közé tartoznak Magyarországon. Könnyen szerelhető és ár-érték arányban is ez a legkedvezőbb árnyékoló megoldás az otthonokban. Műanyag és alumínium redőnylécekkel is kérhető, továbbá színes kivitelben is elérhető. Igény esetén szúnyoghálóval kombinált változatot is szerelünk.

Külsőtokos redőny előnyei

  • Bárhova szerelhető: új építésű és használt ingatlanokhoz egyaránt ajánlott. Családi házak, panellakások és irodák közkedvelt redőny típusa.
  • Kedvező ár: a külső tokos redőny rendelkezik az egyik legjobb ár-érték aránnyal.
  • Széles választék: műanyag és alumínium redőnnyel is kérhető, szinte bármilyen méretben és színben. Akár szúnyoghálóval is.
  • Motoros kivitel: igény esetén a hagyományos gurtnis megoldás helyett motoros redőnyként is kérhető (csak alumínium redőny).
  • Nincs hőhíd: mivel a redőny az épületen kívül helyezkedik el, az nem képez hőhidat a nyílászárón.
  • Kiváló hő-, fény- és zajvédelem: télen és nyáron is jól szigetel, továbbá közel 100%-ban kizárja a külső fényforrásokat. Nagyvárosokban vagy forgalmas utak mentén jó szolgálatot tesz a zajvédelmi tulajdonsága.

Külső tokos redőny típusok

A külső redőnynek az egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bármilyen igényt képes kielégíteni. Így a legegyszerűbb redőny megoldásoktól, egészen az akár prémium minőségű, motoros redőnyökig egyaránt jó alapot képez.

Külső tokos műanyag redőny

A legnépszerűbb választás a hazai redőny piacon. Hosszú évtizedek óta gyártják és a tapasztalatok alapján min. 10-15 évet is kibír, mindenfajta meghibásodás nélkül. De amennyiben szerelni kell, a jó szervizellátottság miatt könnyen és gyorsan javítható. 

Ez az egyik legolcsóbb redőny megoldás, ami az egyszerű anyaghasználatnak és megfizethető alapanyagoknak köszönhető.

Külső tokos alumínium redőny

Eggyel magasabb kategóriát képvisel a külső tokos alumínium redőny, amely a kinézetén kívül mindenben eltér a műanyagtól: a tok, lefutó és a redőnyléc anyaga is alumínium, továbbá fém csapággyal és tengellyel készülnek. A műanyag drágulásával egyre népszerűbb megoldás, hiszen ez sokkal tartósabb és megbízhatóbb típusnak minősül.

Több színben elérhető és szinte bármilyen méretben rendelhető. Igazi prémium érzetet kelt, hiszen csendes, esztétikus és rendkívül stabil.

Külső tokos motoros redőny

A külső tokos alumínium redőnyök motorizáltan is kérhetők. Magyarán emiatt nem szükséges átalakítani az épületet a vakolható tokos redőnyökhöz igazodva.

Kapcsolós, távirányítós és távolról is vezérelhető okos redőnyként is szereljük, így mindenki megtalálja az igényeihez és pénztárcájához legjobban igazodó változatot.

Akár a meglévő külső tokos redőnyök utólagos motorizálására is van megoldás.

Külső tokos redőny árak

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális külső tokos redőny árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a redőnye? külső tokos redőny szerelést is vállalunk.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.