Pergola árnyékoló

A pergola árnyékoló rendszerek az árnyékolástechnika egyik legexkluzívabb, prémium hatást keltő, új-generációs eszközei. Egy szinte vízszintes árnyékoló megoldásról beszélünk, ami kiválóan alkalmas teraszok, télikertek vagy kerthelyiségek megbízható és időtálló árnyékolására. Akár fix elemes rendszerként is kérhetők, de sokkal kényelmesebb megoldást nyújtanak a mozgatható lamellás vagy ponyvás változatok.

Egyre népszerűbbé válnak a télikert árnyékolók

A családok egy része télen is tartalmas időt szeretne eltölteni a kertben. Sajnos az időjárási körülmények miatt, ez csak speciális megoldásokkal kivitelezhető. A pergola árnyékolók kiválóan alkalmasak télikertek kialakítására, mivel szinte bármilyen méretben elkészíthetők.

Persze nem csak télen vehetjük hasznát ennek a megoldásnak. Nyáron tökéletes, hűs árnyékot adnak a pergolák, amik igazi központi hellyé varázsolják a teraszt vagy a kerthelyiséget. Barátok, családok kiválóan elférnek a pergola árnyékolók alatt, így tartalmas nyári estéket tölthet el szerettei körében.

Pergola árnyékoló típusok

Ha pergolák mellett dönt, számos megoldás áll a rendelkezésére. Akár teljesen egyedi elképzelések is megvalósíthatók – keressen minket elérhetőségeinken!

  • Anyag szerint: alumínium pergolák
  • Árnyékolás: lamellás kivitel
  • Vezérlés szerint: motoros vezérlés, fix változat
  • Szín szerint: bármilyen RAL színben elérhető.

Mindegyik forgalmazott pergola árnyékolónk fejlett vízelvezető rendszerrel érkezik, jól ellenállnak az UV sugárzásnak, szélnek és a havazásnak. Akár mozgatható oldalfallal is megrendelheti őket. 

Árajánlat kérés pergola árnyékolóra

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális pergola árnyékoló árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.