Reluxa méretre gyártás, beépítés

A reluxa az egyik legolcsóbb árnyékoló megoldás, amely a kedvező ár ellenére kb. 85-95%-os árnyékolást tesz lehetővé. Háztartásokban, irodákban és üzlethelyiségekben egyaránt népszerűvé vált, hiszen sokoldalú felhasználhatósága miatt sokan kedvelik. Cégünk reluxa méretre gyártást és beépítést is vállal, rövid határidővel és garanciával.

A reluxa előnyei

  • Kedvező árú: egy redőny sokszor túl drága megoldás családok vagy irodahelyiségek részére. Egy reluxával közel azonos fényzárást érhetünk el, jóval olcsóbban.
  • Egyszerű és praktikus: a reluxa nem zajos, nem igényel karbantartást, nem gyűjti a port, ráadásul még a tisztántartása is könnyű. A reluxa felszerelése pofon egyszerű.
  • Nagy választék: szinte bármilyen méretben legyártható, több szín és lamella méret közül lehet választani.
  • Jól zárja a fényt: a legmodernebb reluxák akár 95%-os fényzárásra is képesek, amennyiben megfelelően szerelik fel őket. Emiatt akár hálószobába is jó választás lehet.

Reluxa típusok

Az ablak reluxa azért is előnyös, mert rengeteg típus, méret és színválaszték érhető el belőle. Szinte bárki megtalálja a saját igényeihez igazodó változatot. Tetőtéri, fix, bukó-nyíló ablakokra egyaránt szerelhetők. Kínálatunk beltéri reluxákat tartalmaz, a „kültéri reluxákat” zsaluzia néven találja meg.

Alumínium reluxa

Az egyik leggyakrabban szerelt és legtartósabb reluxa. Az anyaga miatt hosszú évtizedeken keresztül működőképes marad és nem igényel speciális karbantartást sem. Könnyen és olcsón szerelhető. Kb. 30 különböző szín érhető el belőle, eltérő lamella méretekkel.

Fa reluxa

Egyedülálló megjelenéssel bíró fa reluxák is elérhetők, bár egyre kevesebben választják ezt a megoldást. Általában hársfából vagy más, hasonló tulajdonságú fából készül és a színe különböző pácok használatával módosítható. Az ára magasabb, mint az alumínium reluxáé. És a gyártási ideje is kb. 4-6 hét.

Az egyes reluxa típusok különböző színekben és méretekben érhetők el. A részletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!

Reluxa árak (méretre gyártás, felszerelés)

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális reluxa árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a reluxája? Tudunk segíteni Önnek! Kattintson: reluxa szerelés.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.