Zsaluzia készítés, szerelés, beépítés

A zsaluzia egyre nagyobb teret hódít az árnyékolástechnikán belül. Mondhatni, egyfajta „kültéri reluxa”, de valójában csak külcsín tekintetében hasonlítanak egymásra. Egyedi megjelenése miatt a modern otthonok árnyékoló megoldásává vált, de régebbi épületeken legalább ugyanolyan jól mutatnak. Hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi a zsaluziát, amely tökéletesen helyettesíti a redőnyöket.

Zsaluzia előnyei

  • Szinte bárhova szerelhető: lakóházak, irodák, üzlethelyiségek, középületek és ipari létesítmények korszerű árnyékoló megoldása (ahol a kivitelezés során készültek a zsaluzia utólagos telepítésére).
  • Kiváló hő- és fényvédelem: télen és nyáron is jól szigetel, továbbá közel 100%-ban kizárja a külső fényforrásokat. 
  • Precíz: kizárólag a zsaluzia képes ilyen pontossággal szabályozni a beáramló napfényt. A teljes fényáteresztés és fényzárás között szabadon választható a beáramló fény mennyisége.
  • Prémium hatás: a zsaluzia exkluzív megjelenést kölcsönöz otthonának, ráadásul az összeszerelési minősége is kiváló. Garantált a hosszú élettartam.
  • Motorizálható: ha maximális kényelemre vágyik, a zsaluziát automatizáltan is megrendelheti. Fali kapcsolóval, távirányítóval vagy akár okos telefonnal is vezérelhető.
  • Széles választék: számos lamellával, rengeteg színben és a redőnyöket meghaladó méretekben is elérhető.

Zsaluzia típusok

C lamellás zsaluzia

Az egyik leginkább elterjedt típus, amely általában 80 mm széles, visszaperemezett „C” alakú lamellákból áll. Kiváló fényzárás érhető el vele. Sínes és sodronyos megvezetéssel is elérhető.

S lamellás zsaluzia

Az S lamellás zsaluziák általában 90 mm széles, visszaperemezett „S” alakú lamellákból állnak össze. Külsőleg hasonlít a C lamellás zsaluziára. Kizárólag sínes megvezetéssel érhető el.

Z lamellás zsaluzia

Az egyik legjobb fényzárást és fényszabályozást biztosító zsaluzia, „Z” alakú lamellákkal. Általában 90 mm széles, visszaperemezett lamellával érkezik. Kizárólag sínes megvezetéssel érhető el.

Sík lamellás zsaluzia

Ez a típus hasonlít legjobban egy reluxára. 80 vagy 100 mm széles lamellái nincsenek visszaperemezve, így kevésbé stabil (pl. szélben). Kizárólag sodronyos megvezetéssel érhető el.

A zsaluzia működése, irányítása történhet manuálisan és motorizáltan is. Vakolható tokos, külső tokos és homlokzati megoldások is léteznek már. A tok színe a RAL színskálán választható, míg a lamellák színe a VSR színskálán.

Zsaluzia gyártás és beépítés

Cégünk évtizedes tapasztalattal vállal egyedi méretű zsaluzia gyártást, szerelést és beépítést.

A zsaluzia beépítése komoly szaktudást igénylő feladatnak számít, pláne amennyiben motoros vezérlésű eszközről van szó. Mindenképp bízza hozzáértő szakemberekre ezt a feladatot.

Zsaluzia utólag?

Amennyiben kész épületre szeretne zsaluziát szerelni, erre is megvan a lehetősége. Azonban, ha az építkezés során a kivitelezők nem alakították ki a vakolható tokos zsaluzia helyét, úgy csak külső tokos zsaluziát lehetséges felszerelni. Kérjen helyszíni felmérést, hogy pontos ajánlattal állhassunk elő!

Zsaluzia árak

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális zsaluzia árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a zsaluzia? Műanyag redőny szerelést is vállalunk.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.

Műanyag redőny színek

Amennyiben műanyag redőnyt telepítene otthonába, irodájába vagy üzlethelyiségébe, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műanyag redőnyeinket szúnyoghálóval is kérheti. További információkért keressen minket!