Tokozott roletta

A tokozott roletták mindössze abban különböznek a hagyományos változatoktól, hogy a szerkezeti elemek egy tokban kerülnek elrejtésre, így összességében sokkal esztétikusabb hatás érhető el. Igény esetén, tokozott vezetősínes roletta is elérhető, aminek segítségével sokkal jobb fényzárást érhetünk el otthonunkban. Olcsó és hatékony árnyékoló megoldás, számtalan színben és méretvariációban.

Tokozott roletta előnyei

  • Kedvező ár: a tokozott roletták az egyik legolcsóbb árnyékoló megoldásnak számítanak. Ennél kedvezőbb áron nem igazán lehet árnyékolni.
  • Univerzális: szinte bármilyen lakásban, irodában vagy üzlethelyiségben felszerelhető. Plafonra, oldalfalra és ablakra egyaránt, sokféle méretben.
  • Motorizálható: amennyiben a maximális kényelemre törekszik, motorizált rolettát is kérhet, amely távirányítóval vezérelhető.
  • Esztétikus: a tokozott roletta sokkal letisztultabb összképet nyújt, mint a hagyományos változatok. 
  • Jól árnyékol: amennyiben tokozott vezetősínes rolettát választ, akár 90%-os árnyékolás is elérhető.

Mivel rengeteg különböző színű és sötétségű textil érhető el a tokozott rolettákhoz, így szinte bármilyen otthonban vagy irodában megállják a helyüket. Választhat fényáteresztő textilt, amely megvédi otthonát az avatatlan szemektől. De ha árnyékolásra vágyik, akkor teljes fényzáró textillel is kérheti. Segítünk a választásban!

Méretre gyártás

Habár számos barkácsáruházban és bútorszaküzletben lehet vásárolni rolettát, azok általában sablon méretek szerint kaphatók. Mivel hazánkban nincsenek standardizálva az ablakméretek, így sok esetben nem talál akkora rolettát, amekkorára szüksége van.

Ráadásul a boltokban kapható roletták általában hagyományos kialakításúak, nem pedig tokozottak. Utóbbival sokkal jobb árnyékolás érhető el, pláne, ha vezetősín is társul mellé.

Cégünk egyedi méretű tokozott rolettákat gyárt, így Önnek már nem kell keresnie a megfelelő darabot. Kulcsrakész megoldást kínálunk: gyártunk, szállítunk, szerelünk. Hívjon vagy írjon nekünk és segítünk otthona árnyékolásában! 

Elérhető méretek: 

  • szélesség max. 150 cm
  • magasság max. 200 cm

Tokozott roletta árak (méretre gyártás, felszerelés)

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális tokozott roletta árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a rolettája? Tudunk segíteni Önnek! Kattintson: reluxa szerelés.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.