Biztonsági redőny készítés, szerelés, beépítés

Legyen szó családi házról, üzlethelyiségről, irodáról vagy raktárhelyiségről, ha a maximális védelemre törekszik, érdemes alumíniumból készült biztonsági redőnyt felszerelni nyílászáróira. A legmodernebb típusok igazán letisztult külalakkal rendelkeznek, így minden szempontból az épület szerves részét képezi a jövőben.

Motoros alumínium redőny a biztonság növelésére

Amennyiben biztonsági szempontból szereltetne redőnyt otthonára, /az egyébként rendkívül strapabíró/ alumínium redőnyöket olyan kiegészítőkkel párosítjuk, amik megakadályozzák a redőny felfeszítését vagy betörését. Ilyen például a merev feltolásgátló, aminek köszönhetően a motor megakadályozza a redőny egyszerű feltolását.

A behatolók mellett sikeresen ellenáll a külső környezeti hatásoknak is: extrém vihar, magas UV sugárzás vagy jégeső. 

De természetesen a legalapvetőbb igényeknek is eleget tesznek:

  • Kiváló hő-, fény- és zajvédelem: télen és nyáron is jól szigetel, továbbá közel 100%-ban kizárja a külső fényforrásokat. Nagyvárosokban vagy forgalmas utak mentén jó szolgálatot tesz a zajvédelmi tulajdonsága.
  • Stílusos: a modern alumínium biztonsági redőnyök már színes változatokban vagy fa-hatású erezetmintázattal is elérhetők
  • Nagy választék: szinte bármilyen méretben elérhetők.

Maximális védelem

A legmodernebb biztonsági redőnyök már igen fejlett védelmi funkciókkal rendelkeznek. Eleve mindegyik biztonsági céllal szerelt alumínium redőnyünket motoros kivitelben szereljük. Ezen túl, olyan speciális változatok is elérhetők, amik távolról (akár okostelefonnal) is vezérelhetők.

Üzlethelyiségek, raktárhelyiségek, kirakatok esetében javasoljuk, hogy az ajtóra/garázskapura is szereltessen fel biztonsági redőnyöket! Ezzel gyakorlatilag megszünteti azokat a potenciális zónákat, ahol a behatolók könnyedén bejuthatnak az ingatlanba.

Garázskapu méretű nyíláshoz az alap lamella lécméret (39 mm) növelhető 55 mm-re vagy a legerősebb verzióra, 77 mm-re.

Biztonsági redőny árak

Biztonsági redőnnyel kapcsolatos megkeresésekre egyedi árajánlatot tudunk küldeni Önnek. Mivel szinte minden épület más és más, továbbá ezeknél a termékeknél igen egyedi igények szoktak felmerülni, nem tudunk látatlanban árakat közölni.

Javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére! Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.