Fényzáró roletta, roló

A „hagyományos” fényzáró roletta (másnéven roló) az egyik legolcsóbb és leggyorsabban szerelhető árnyékoló megoldás háztartások, irodák és üzlethelyiségek részére. Nagy előnye, hogy amennyiben csak a betekintést szeretné gátolni, úgy fényáteresztő rolók is elérhetők. A sötétítő rolók viszont akár 80-90%-os árnyékolást is lehetővé tesznek.

Árnyékoló roló, fényzáró roló előnyei

  • Kedvező ár: a hagyományos rolók még a roletta termékcsaládon belül is az egyik legolcsóbb alternatívának számítanak. Ennél kedvezőbb áron nem lehet árnyékolni.
  • Univerzális: szinte bármilyen lakásban, irodában vagy üzlethelyiségben felszerelhető. Plafonra, oldalfalra és ablakra egyaránt, szinte bármilyen méretben.
  • Motorizálható: amennyiben a maximális kényelemre törekszik, motorizált rolettát is kérhet, amely távirányítóval vezérelhető.
  • Egyszerű használat: akár manuális, akár motorizált változatot rendel, annak használata pofon egyszerű. Nem igényel karbantartást, de hiba esetén is gyorsan javítható.

A sokszor „roló függönyként” nevezett roletták kiválóan alkalmasak a térelválasztásra is. Így pl. irodában vagy otthoni home-office kialakításában is nagy segítséget nyújthat. Nem mellesleg dekorációként is használható, mivel színes textilek is elérhetők hozzá.

Fényzáró roletta méretre gyártva

Habár számos barkácsáruházban és bútorszaküzletben lehet vásárolni rolettát, azok általában sablon méretek szerint kaphatók. Mivel hazánkban nincsenek standardizálva az ablakméretek, így sok esetben nem talál akkora rolettát, amekkorára szüksége van.

Ha túl kicsi a fényzáró roletta, akkor a hatékonysága romlik. Ha túl nagy a roletta, akkor az esztétikum látja kárát. Persze lehet próbálkozni a méretre vágással, a legtöbb esetben igencsak csúnya végeredménye lesz a történetnek.

Azt javasoljuk, hogy vásároljon egyedi méretre gyártott rolettát szereléssel együtt. Így Önnek nem kell törődnie az esztétikummal, a hatékonysággal, de még a felszereléssel sem.

Elérhető méretek: 

  • szélesség max. 150 cm
  • magasság max. 230 cm

Roletta árak (méretre gyártás, felszerelés)

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális fényáteresztő és fényzáró roletta árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a rolettája? Tudunk segíteni Önnek! Kattintson: reluxa szerelés.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.