Műanyag redőny készítés, szerelés, beépítés

A műanyag redőnyök egyértelműen a legnépszerűbb árnyékolóvá váltak az elmúlt évtizedekben. Számos előnyük mellett szinte lehetetlen olyan hátrányt felsorolni, ami miatt ne lenne jó választás otthona, irodája vagy üzlethelyisége árnyékolására. Cégünk nagy tapasztalattal vállal műanyag redőny készítést, szerelést és beépítést – mindent egy kézben.

Műanyag redőny előnyei

  • Kiváló hő- és fényvédelem: a műanyag redőnyök ellenállnak a nyári forróságnak és a hideg téli napoknak, továbbá közel 100%-ban blokkolják a beáramló fényt. Javítja az épület energetikai besorolását és csökkenti a rezsi számlákat.
  • Zajvédelem: főleg nagyvárosokban és forgalmas utak mentén lehet fontos szempont a műanyag redőnyök kiváló zajvédelme.
  • UV-álló: a műanyag redőnyök ellenállnak az UV sugárzásnak, így akár évtizedeken keresztül tartósak maradnak.
  • Költséghatékony: az egyik legjobb ár-érték arányú megoldás az árnyékolók piacán.
  • Stílusos: a modern műanyag redőnyök esztétikus és letisztult hatást keltenek.
  • Nagy választék: sokféle méret elérhető, de bizonyos szélesség felett már alu redőnyöket ajánlunk.

Műanyag redőny típusok

Természetesen a műanyag redőnyök piacán is hatalmas választási lehetőség áll rendelkezésre, így szinte bárki megtalálja az igényeihez és otthonához legjobban igazodó típust.

1. Külső tokos műanyag redőny

Az egyik legnépszerűbb típus a külső tokos műanyag redőny, amely szinte kivétel nélkül szögletes formájú tokkal készül. Ennél a típusnál a feltekert redőny az épületen kívül, annak tokjában helyezkedik el. Színe szabadon választható, műanyag ablakok esetében: fehér, beige, elefántcsont, szürke és világos fautánzatú.

2. Belső tokos műanyag redőny

Gyakorlatilag a külső tokos „inverz” változata a belső tokos műanyag redőny, aminek a tokszerkezete az épületen belül helyezkedik el. Régi épületeknél bevált típus (még a faredőnyök időszakából). Hátránya, hogy a belső térből elvesz némi helyet, de ez a legtöbb esetben nem zavaró.

3. Vakolható tokos műanyag redőny

Vakolható tokos kivitelben kizárólag alumínium redőnyt szerelünk! Ennek az oka, hogy a vakolható tokszerkezet és a lefutó is alumíniumból készül, így a műanyag lécek felhasználásával az ár nem csökken érdemlegesen, viszont a minőség drasztikusan csökken.

Műanyag redőny árak

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális műanyag redőny árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a redőnye? Műanyag redőny szerelést is vállalunk.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.

Műanyag redőny színek

Amennyiben műanyag redőnyt telepítene otthonába, irodájába vagy üzlethelyiségébe, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Műanyag redőnyeinket szúnyoghálóval is kérheti. További információkért keressen minket!