Sávroló

A sávroló valójában egy továbbfejlesztett roletta, amely minimalista módon biztosítja az otthonok vagy irodák árnyékolását. A sötétítő és fényáteresztő csíkok szabályozásával állíthatjuk a beáramló fény mennyiségét és a betekinthetőséget. Teljes sötétítő állapotban kb. 80%-os árnyékolás érhető el, ami ideális nappaliba, konyhába, hálószobába vagy akár üzlethelyiségekbe is. A sávroló ablakra vagy akár ajtóra is szerelhető.

Sávroló előnyei

  • Kedvező ár: a sávrolók még a roletta termékcsaládon belül is az egyik legolcsóbb alternatívának számítanak. Ennél kedvezőbb áron nem lehet árnyékolni.
  • Univerzális: szinte bármilyen lakásban, irodában vagy üzlethelyiségben felszerelhető. Plafonra, oldalfalra és ablakra egyaránt, szinte bármilyen méretben.
  • Motorizálható: amennyiben a maximális kényelemre törekszik, motorizált sávrolót is kérhet, amely távirányítóval vezérelhető.
  • Exkluzív: a sávrolók egyedi megjelenése exkluzív enteriőrt eredményeznek. Stílusos lakáskiegészítő, amely nem csak szép, de hatékony is.
  • Széles választék: tokozott vagy hagyományos kivitel; rengeteg szín és széles méretválaszték érhető el.

A tokozott sávroló tokja alap esetben fehér, de bármely RAL színből kérhető, illetve fautánzatú színekből (natur tölgy, sötét tölgy, aranytölgy, dió).

Sávroló méretre gyártva

Habár számos barkácsáruházban és bútorszaküzletben lehet vásárolni sávrolót, azok általában sablon méretek szerint kaphatók. Mivel hazánkban nincsenek standardizálva az ablakméretek, így sok esetben nem talál akkora sávrolót, amekkorára szüksége van. Lehet próbálkozni a méretre vágással, de a végeredmény aligha lesz kielégítő.

Való igaz, hogy a sávroló felszerelése nem bonyolult, de mégis azt javasoljuk, hogy bízza szakemberekre a feladatot.

Cégünk egyedi méretű sávrolókat gyárt, így Önnek már nem kell keresnie a megfelelő darabot. Kulcsrakész megoldást kínálunk: gyártunk, szállítunk, szerelünk. Hívjon vagy írjon nekünk és segítünk otthona árnyékolásában! 

Amennyiben motoros sávrolóban gondolkodik, az kizárólag egyedi gyártással érhető el. Segítünk!

Elérhető méretek: 

  • szélesség max. 250 cm
  • magasság max. 230 cm

Sávroló árak (méretre gyártás, felszerelés)

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális sávroló árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a rolettája? Tudunk segíteni Önnek! Kattintson: reluxa szerelés.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.