Redőny Budapest XXII. kerület: készítés, szerelés, beépítés

Redőny készítés, szerelés, beépítés - Hoffmann redőny

A Hoffmann Redőny főbb szolgáltatási területei közé tartozik Budapest XXII. kerület és vonzáskörzete. Évtizedes tapasztalattal vállalunk redőny készítést, szerelést és beépítést, illetve különböző árnyékoló eszközök beszerzését, beépítését. 

Íme néhány indok, hogy miért válassza a Hoffmann Redőny csapatát Budapest XXII. kerület és környékén redőny szereléséhez:

 • Rövid átfutási idővel dolgozunk. A legtöbb redőnyössel ellentétben mi az árajánlatkérés után 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot Önnel és általában 1 héten belül a helyszíni felmérésre is sort kerítünk.
 • Gyorsan és megbízhatóan dolgozunk. Sok telepítési vagy szerelési munkával akár 1 nap alatt végzünk. Megbízható, de gyors munkát adunk át. Ez alól Budapest XXII. kerülete sem kivétel.
 • Garanciát vállalunk. Munkánkra és a beszerelt redőnyökre, árnyékolókra garanciát vállalunk. Redőny javítás esetén szintén garanciát vállalunk a javított/cserélt alkatrészekre.
 • Pormentes végeredmény. Mi nem hagyjuk magunk mögött a kibontott redőnyöket, faltörmeléket és hulladékokat. Mindent szemetet elszállítunk a helyszínről.
 • Teljeskörű szolgáltatás. Az esetleges falsérülésekre, festék lepattanásokra tudunk szakembert biztosítani. Emiatt nem kell, hogy fájjon a feje.
 • Udvarias és tisztelettudó csapat. Munkatársaink nem dohányoznak a lakásban, nem tesznek kéretlen megjegyzéseket. Tisztelettudóan végzik a munkájukat.

Árnyékolástechnika Budapest XXII. kerület

A redőny szerelés vagy csere egy kifejezetten nagy felújítási munkának számít. Ideális esetben 25-50 évente esedékes, így közel sem mindegy milyen redőnyt épít be és kivel végezteti el ezt a feladatot.

Cégünk számtalan gyártó termékével találkozott már. Sok típust szereltünk és idővel kialakult, hogy milyen gyártók, pontosan mely termékei azok, amiket tiszta szívvel merünk ajánlani ügyfeleinknek. 

Tudjuk, hogy a jó ár-érték arány legalább annyira fontos, mint a megbízhatóság és időtállóság. Modern árnyékoló eszközeink évtizedekre szólnak.

redőny készítés, szerelés, beépítés - Hoffmann redőny

Elérhető árnyékoló megoldások Budapest XXII. kerületében:

 • Redőnyök: műanyag, alumínium, fa és biztonsági redőnyök; motorizált kivitelek; külső, belső és vakolható tokos kivitelek; redőnykapuk.
 • Napellenzők, árnyékolók: terasz és erkély árnyékolók motoros napellenzők; pergola árnyékolók.
 • Beltéri árnyékoló megoldások: reluxák; roletták (rolók); sávrolók
 • Exkluzív árnyékoló megoldások: zsaluziák
 • Egyebek: szúnyoghálók, harmonika ajtók

Cégünk redőny javítást is vállal Budapest XXII. kerületében. Ha elromlott eszköze javítást vagy felújítást igényel, keressen bennünket elérhetőségeinken! Akár SOS megoldást is tudunk nyújtani.

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Nem árulunk zsákbamacskát. Amennyiben kitölti az oldal alján található árajánlatkérő űrlapot, 24 órán belül küldjük előzetes árajánlatunkat. Ezt követően – pozitív visszajelzés esetén – 1 héten belül elvégezzük helyszíni felmérésünket, ami után tűpontos árajánlatot tudunk közölni Önnel.

Redőny Budapest XXII. kerület és környékén, garanciával, megbízható és udvarias redőnyös csapattal.