Faredőny készítés, szerelés, beépítés

A faredőnyök csak egy igen kis szegletét sajátítják ki az árnyékolástechnikának. Többnyire már csak műemlék épületek és régi lakóházak hibás fa redőnyléceinek helyreállításához/cseréjéhez használják. Nagyon ritka, hogy valaki kifejezetten faredőnyt szeretne telepíteni egy újonnan épült házba. Ennek ellenére nem tűntek el a köztudatból, hiszen a létjogosultságuk megkérdőjelezhetetlen.

Mit kell tudni a faredőnyökről?

  • Esztétikum: se az alumínium, se a műanyag nem tud olyan természetes hatást kelteni, mint egy faredőny. Esztétikuma egyedülálló.
  • Tartósság: egy minőségi faredőny legalább 20 évig gondozásmentes. Ezt követően egy általános karbantartás után további évtizedekig tartós marad.
  • Hő-, fény- és zajvédelem: a fa redőnyök kiválóan tartják kint a nyári forróságot vagy a téli zord időjárást. Szinte 100%-ban zárja a beszűrődő fényeket és hatékonyan csökkenti a külső zajokat.
  • Széles választék: manapság már rengeteg színben és méretben kaphatók.
  • Nehéz: egyetlen nagy hátrányuk, hogy a súlyuk kiemelkedőnek számít az alu és műanyag társaihoz képest. Ezt motoros vezérléssel kompenzálni lehet.

Természetesen amennyiben Ön újonnan épült otthonába szeretne faredőnyt szerelni, minden lehetősége megvan rá. Azonban a döntés előtt ajánljuk figyelmébe az alumínium redőnyökről és műanyag redőnyökről szóló oldalunkat. Ha segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal!

Faredőny árak

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális faredőny redőny árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a redőnye? faredőny redőny szerelést is vállalunk.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.

Faredőny színek