Szúnyoghálós redőny készítés, szerelés, beépítés

A szúnyoghálós redőnyök igen praktikus megoldásnak számítanak, hiszen egyetlen szereléssel két különböző problémára nyújtanak megoldást: árnyékolás és rovarvédelem. Gyakran szúnyoghálóval kombinált redőnynek (vagy simán kombinált redőnynek) is nevezik, hiszen a szúnyogháló a redőnytokba kerül beépítésre. A megoldás egyaránt elérhető a műanyag redőnyök és az alumínium redőny esetében is.

Redőny szúnyogháló: a legkényelmesebb megoldás

A szúnyogháló megakadályozza a különböző rovarok és bogarak bejutását a lakásba. Ez főleg a nyári és őszi hónapokban fontos, amikor a szúnyogok, legyek, darazsak és poloskák előszeretettel célozzák meg otthonainkat. 

Habár a szupermarketekben és barkácsboltokban egyszerűen beszerezhetők a különböző öntapadós vagy keretes rovarhálók, azok többnyire nem nyújtanak hosszú távú (és pláne nem kényelmes) megoldást. Sőt, az öntapadós ragasztó akár meg is marhatja a műanyag ablakkeretet, amit utána lehetetlen eltűntetni.

A szúnyogháló redőnyök hosszú évtizedeken keresztül is képesek hibátlanul üzemelni. Ráadásul kényelmesek is, hiszen a boltban kapható rovarhálókkal ellentétben itt nem egy fix megoldásról van szó. Bármikor leeresztheti és felhúzhatja a beépített szúnyoghálót, így nem kell „feláldoznia” egyetlen ablakot sem. Akár naponta vagy szezonálisan is mozgatható.

Szúnyoghálós redőny típusok

Szerencsére manapság már a legtöbb redőnytípushoz elérhető a beépített szúnyogháló. 

Maga a szúnyogháló a legtöbb esetben egy sűrű szövésű, üvegszálas háló, amely speciális „füst színnel” van ellátva. A tapasztalatok alapján ez a legjobb szúnyogháló megoldás, hiszen tartós, hatékony és néhány méterről szinte észrevehetetlen (nem rombolja az épület összképét).

Az alábbi típusokban érhető el redőny szúnyoghálóval kombinálva:

Szúnyoghálós redőny árak

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az aktuális szúnyoghálós redőny árakat, méretek szerint csoportosítva. Ugyanakkor javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk megkeresésére!

Meghibásodott a redőnye? szúnyoghálós redőny szerelést is vállalunk.

Az árajánlatküldést követően, egy helyszíni felmérés során fogunk tudni lézerpontos árat közölni önnel. Budapesten és Pest megyében 1 héten belül, vidéken 2-3 hét alatt vállalunk helyszíni felmérést.